Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Provlačenje funkcionera kroz iglene uši

Skupština Vojvodine usvojila je odluku kojom se poslanicima izabranim većinskim izbornim sistemom, a koji su zatečeni u obavljanju više javnih funkcija, dozvoljava da ih obavljaju do kraja poslaničkog mandata.

Poginuo biciklista

Novosađanin Milan Hrgić poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći, na putu Novosadskog partizanskog odreda.

Igrač i trener Novog Sada i dalje kritično

Trener i košarkaš Novog Sada Nemanja Danilović i Nenad Grozdanić, koji su pre više od dve nedelje povređeni u saobraćajnoj nesreći, i dalje su u kritičnom stanju i životno su ugroženi, rečeno je u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Vlada ćuti

Predstavnici odborničkih grupa Skupštine grada Novog Sada ni posle nekoliko meseci nisu dobili odgovor od Vlade Srbije povodom zahteva za izuzimanje iz procesa privatizacije i davanje Gradu na upravljanje društvenog preduzeća ''Novi Sad-gas''.

Vratili se Isa i Bisa

Najpoznatiji stanovnici Dunavskog parka i ljubimci Novosađana, labudovi Isa i Bisa, vratili su se danas u podne u grad.

Zabranjeno okupljanje navijača

Povodom derbi utakmice 20. kola fudbalskog prvenstva Srbije između Vojvodine i Partizana, koja se igra u sredu, 24. marta, neće biti dozvoljeno okupljanje navijačkih grupa na Trgu slobode, saopšteno je u Policijskoj upravi.  

RTS pretplata nije obavezujuća?

Građani Srbije nisu u obavezi da plaćaju pretplatu za RTS sve dok ova medijska kuća ne potpiše ugovor sa svakim pretplatnikom pojedinačno, tvrdi  Goran Papović iz Udruženja za zaštitu prava potrošača.

Vojvodina na korak do finala

Odbojkaši Vojvodine sinoć su u Maloj sali "Spensa" pobedili ekipu aktuelnog šampiona Radničkog rezultatom 3:2 i tako poveli sa 2:1 u polufinalnoj seriji prvenstva Srbije

Pet hiljada evra za najbolju preduzetnicu

Preduzetnice i poljoprivrednice zainteresovane za robnu nagradu u protivvrednosti od pet hiljada evra, mogu se prijaviti na konkrus za izbor najbolje preduzetnice i najbolje poljoprivrednice, koji je raspistala Oportjuniti banka.